O NAMA

Radis d.o.o.

Osnovan 1988.

"RADIS" D.O.O. Istočno Sarajevo je osnovan 1988. godine.
Tim iskusnih inženjera u saradnji sa mladim, visoko kvalifikovanim i perspektivnim timom i iskusnom i kompletno opremljenom građevinskom operativom, u stanju je da isprati sve zahtjeve investitora na terenu, uz poštovanje najviših domaćih, evropskih i svjetskih standarda u oblasti građevinarstva.
Stečeni renome bazira se na bogatoj listi referenci izvedenih radova, a prije svega strogom poštovanju ugovorenih rokova i obaveza. Pristup poslu i odnos sa investitorima je partnerski, što dokazuje višegodišnja uspješna saradnja sa mnogima od njih.
Poslovi za registrovane djelatnosti obavljaju se u dva poslovna centra: Istočno Sarajevo i Banja Luka.
Sjedište Društva je u Istočnom Sarajevu, u ulici Jovana Dučića 16. Firma "RADIS" D.O.O. trenutno zapošljava 100 radnika svih profila koji su u stalnom radnom odnosu i to: inžinjera, ekonomista, pravnika, knjigovođa, vozača, rukovalaca građevinskih mašina, mehaničara, električara, zavarivača, te ostalih građevinskih stručnjaka i stručnjaka ostalih profila.
Dugogodišnje uspješno poslovanje praćeno je odgovarajućim licencama oba entiteta, kako pojedinačnim tako i firme, i dobijanjem sertifikata za ISO 9001:2008.

  • ISO 9001:2008

100 Radnika svih profila

Tim iskusnih inženjera u saradnji sa mladim kadrom

Moderna Mehanizacija

Po svjetskim standardima i propisima

Istočno Sarajevo i Banja Luka

Dva poslovna, operativna centra sa svim licencama

POZOVITE NAS
+387 65 885 760